Jordprøveentreprenører

11.06.2021

Jordprøveentreprenør

Samarbeid med entreprenører

Jordplan samarbeider med flere profesjonelle entreprenører som leverer resultater direkte i Jordplan.

  • Bråthen Maskinstasjon AS, Lars Petter Bråthen, Rakkestad, Tlf: 902 23 400

  • Atle Rønning Maskin, Tønsberg, Tlf: 906 14 500

  • Traktor&Gravemaskindrift AS, Ole Kristian Snekkerbakken, Toten, Tlf: 941 60 860

  • Ola Fyksen, Gausdal, Tlf: 900 52 815

  • Harald Sommervold, Røros / Trøndelag, Tlf: 918 40 460

Hva er en jordprøveentreprenør?

En entreprenør har en spesialtilpasset bil med elektrisk jordprøvebor. Dette gjør prøvetakingen effektiv, og mange prøver kan tas på kort tid. Entreprenørene bruker GPS for å markere prøvepunktene. Dette sørger for at prøvene blir lagret med riktig plassering. Prøvene tas best i stubb, enten før eller etter vekstssesongen.

Jordprøveentreprenør

Hvorfor benytte entreprenør?

Trenger du kun noen få jordprøver kan det være greit å ta disse selv. Skal du derimot ta mange jordprøver tar det mye tid, og det vil lønne seg å benytte en entreprenør til arbeidet som har erfaring med å planlegge og utstyr for å ta prøvene på optimal måte. Du slipper også å tenke på embalasje og innsending. Pris for tjenesten avtaler du direkte med entreprenøren.

Jordprøver i Jordplan

Det er samme pris for å bestille jordprøver gjennom Jordplan som å gjøre dette direkte hos Eurofins. Når du bestiller prøver hos oss vil resultatene komme direkte inn på din konto, samt at du får analyseebeviset tilsendt på e-post. Her ligger resultatene trygt lagret, og det er enkelt å sammeneligne med prøver fra tidligere år.

Gjennom Jordplan kan du og entreprenøren samarbeide med å planlegge hvor prøvene skal tas, også basert på tidligere prøver. Planen kan justeres frem til prøvetaking. Entreprenørene har mye erfaring og kan hjelpe til med å foreslå plassering og avstand på prøvene basert på din drift.

Entreprenørene sørger for levering av jordprøver med følgeseddel til Eurofins og resultatet kommer direkte inn i Jordplan. Fra Jordplan kan resultatene eksporteres for bruk i andre systemer. Enklere kan det ikke bli.

Bli entreprenør?

Ønsker du å samarbeide med oss om jordprøvetaking? Vi hører gjerne fra deg, send en melding til kontakt@jordplan.no.